Despre Noi

SC DYNAMIC MIND SRL, cu sediul în Iași, județul Iași, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/1080/2004, RO16471160, asigura comercializeaza si efectuarea de  service pentru utilaje,scule si echipamente pentru agricultura,padure si gradina.
Firma a fost fondată în anul 2004 în contextul necesității pe plan local și național de specializare în domeniul agricol și de asigurare a independenței și facilității în muncile agricole , date fiind cerințele în continuă evoluție de pe piață în domeniul agriculturii și de către diverse organisme de reglementare internaționale, care la rândul lor impun noi cerințe și reglementări.
Suntem  o echipă tanra  de parteneri de  înaltă calificare în domeniul utilajelor, a mecanicii și a agriculturii, atestat atât prin diplome și calificări cât și prin deținerea  în trecut a unor  poziții strategice în firme importante și cu renume din același domeniu de activitate, având în consecință excelente cunostințe tehnice și o cunoaștere temeinică a mediului de afaceri intern.

Clienții noștri apreciază sfaturile tehnice solide oferite de noi în contextul specific al fiecărei comercializări a utilajelor  dar și al părții de service, care este asigurată pentru fiecare tranzacție și suntem hotarâți să câștigăm și să menținem încrederea clienților noștri furnizându-le constant servicii de înaltă calitate și răspunsuri prompte.

Însă societatea nu s-a limitat doar la domeniul principal de activitate, ci s-a axat și pe domenii secundare de activitate precum:
Service pentru utilaje
Repararea echipamentelor electrice
Repararea dispozitivelor de uz gospodăresc și a echipamentelor pentru casă și grădină
Activități de închiriere și leasing de mașini și echipamente agricole
Alte activități de servicii
Astfel  DYNAMIC MIND SRL are ca și profil general de activitate comercializarea utilajelor agricole pentru casă, grădină si padure,  a accesoriilor aferente și nu în ultimul rând asigurarea service-ului.
   

Vă invităm să descoperiți cine suntem și să înțelegeți abordarea noastră inovatoare în domeniul comercial agricol și al service-ului utilajelor reprezentat printr-un suflu nou pe piață de către
SC DYNAMIC MIND SRL

WhatsApp